current time


new york:02:36
amsterdam:08:36

become a member

event calendar

our sponsors

Irresistible!Audit Tax AdvisoryYour bank!Building on the momentum of provitable growthRabobank in businessThe premier choiceWe don’t make the complex simple, we make it understandableThe lawyers and civil law notaries of Holland van Gijzen provide full services in a wide range of specialised legal areas and in specific market sectors.http://www.klm.com/home/us/enLoyens & LoeffChallenge the ObviousConnected thinkingStibbeSupporting business communications through the internetYour partner for Peace, Justice and Development
become a sponsor

Blind typen in 4 uur!!

Wednesday 20th of September 2017

't Klokhuis organiseert een cursus SmartTyping
Leer blind typen met 10 vingers in slechts 4 uur....
Toen ik hier voor het eerst over hoorde was ik sceptisch...
ja ja, wat voor trucje zit hierachter?
Als ik hier in de Verenigde Staten een bijeenkomst zou organiseren en 't Klokhuis wordt hier beter van .... dat idee stond mij zeker aan.
Voor ik dit voorstel op papier zette en deelde, wilde ik eerst weleens weten wat dit nu precies inhield, dat SmartTyping: het klinkt allemaal leuk maar hoe werkt dit nu precies?
In juli was ik in Nederland en heb ik meegedaan aan de SmartTyping cursus in een ziekenhuis met allemaal artsen en verpleegkundigen. Ik was zeer onder de indruk en kon niet wachten om familie en vrienden deelgenoot te maken. Als directeur van 't Klokhuis weet ik natuurlijk hoe belangrijk het is op welke manier leerstof wordt aangeleerd en het idee achter deze cursus is eigenlijk simpel maar heel effectief.
SmartTyping is een typecursus waarbij je blind leert typen in maar 4 uur (plus tussendoor twee keer 15 minuten pauze). Hierna volgt een 3 weken lang online oefensysteem van maar 15 minuten per dag waardoor je je snelheid verbetert.
Er zijn al ongeveer 5000 mensen getraind in Nederland met een 98% succes-rate. Er is voor gezorgd dat het een hele leuke manier van leren is. Er wordt gebruik gemaakt van kleuren, plaatjes en geluid waardoor je geboeid blijft en blind leert typen met 10 vingers. Het is helemaal geen trucje maar juist een manier van aanleren.
Na het afronden van de cursus heb je zoveel voordelen, je typt niet alleen een stuk sneller en blind, er wordt ook aandacht besteed aan je zithouding en omdat je je niet meer hoeft te focussen op je toetsenbord zal je concentratievermogen ook sterk stijgen. Alleen maar typen met een paar vingers levert veel typefouten op en extra stress op deze paar vingers (RSI). Iedereen is zich ervan bewust dat in deze maatschappij de computer en laptop onmisbaar zijn in het dagelijks leven. Hoe fijn zou het zijn wanneer je documenten, huiswerk en brieven snel en efficient zou kunnen typen door dit blind te doen!
Doe je ook mee met deze cursus? De cursus wordt in het Engels gegeven en kinderen vanaf 11 jaar mogen al meedoen. Familie, vrienden en buren zijn welkom.
Loura
Let op:
nu voor een gereduceerde prijs van maar $250 per persoon
en VOL is VOL!
Waar en wanneer:
vrijdag 20 oktober Gillette:
Meyersville Presbyterian Church, Hickory Tavern Road, Gillette, NJ 07933
zaterdag 21 oktober Manhattan:
West End Collegiate Church, 245 West 77th Street, New York, NY 10024
zondag 22 oktober Harrison, West Chester:
Harrison Presbyterian Church, 181 Harrison Avenue, Harrison, NY 10528

Copyright The Netherland Club of New York
Design by DEone
×